avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumularea pensie invaliditate gr.ii cu alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumularea pensie invaliditate gr.ii cu alte venituri

Bună ziua! Va rog să-mi spuneți dacă în calitate de pensionar de invaliditate gradul. ii, pot cumula pensia cu venituri din chirii ale unor terenuri sau arendarea acestora. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 22 Iulie 2017
Pensia anticipata. Cand poate fi cumulata cu alte venituri
www.avocatnet.ro/content/art...

sau

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulare venituri cu pensie anticipata partial muscalu_jan muscalu_jan Am depus Dosar de pensionare anticipata partiala, dar voi inregistra venituri din inchiriere apartament (cca 15000 lei/an) si venituri din dividende (cca 30000 ... (vezi toată discuția)
Cumulare pensie anticipata partiala cu alte venituri anelene anelene Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie : - am un pfa care functioneaza in sistem real, pentru care platesc impozit pe venit, cass si cas. - la ... (vezi toată discuția)
Pensionat anticipat, am dreptul sa si lucrez? CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care persoanele care au obtinut pensie anticipata au dreptul sa mai lucreze (sa obtina venituri din ... (vezi toată discuția)