avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces Castigat Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces Castigat Timbrul de mediu

Buna ziua, am castigat in instanta recuperarea timbrului de mediu pe fond si recursul a fost respins ca nefondat. Am scos copie dupa sentinta legalizata, m-am prezentat cu toate actele care le aveam la Anaf unde am platit taxa , acolo surpriza imi spun ca nu imi pot recupera banii cu toate ca am castigat procesul pentru ca ei nu au baza legala. Imi puteti spune va rog ce este de facut in aceasta situatie!? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: LucianV89 , utilizator 09:17, 26 Iulie 2017
Buna seara,
Veti apela la un executor judecatoresc!
Cu cine v-ati judecat?
Buna Dimineata, cu Directia generala regionala a finantelor publice Galati prin administratia judeteana a finantelor publice Constanta pentru serviciul municipal Mangalia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu MoroXp MoroXp Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa recuperez o taxa auto. Pe data de 30 Mai 2017 am mers la tribunal. Astazi am ferificat online si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmatorii pasi in recuperarea taxei de poluare??? lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Nume Calitate parte ........................ Reclamant ADMINISTRAŢIA SECTOR 5 A FINANŢELOR PUBLICE REPREZ. DE DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iulian08 iulian08 am chemat in instanta finantele publice oravita,si am deschis un proces in resita pentru recuperarea taxei auto,dupa doi ani de zile am castigat procesu iar ... (vezi toată discuția)