avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Am aratat in apel ca partea adversa are si venit din chirii. La prima instanță nu au fost aduse in discutie de avocat.
Ca raspuns la intampinare a aratat ca prin suma ce incaseaza din chirii platest de fapt un credit ipotecar.
Intrebarea mea este daca se calculeaza pensia si din chirii? Pana la.urma este un venit, nu conteaza sub ce forma il folosesti.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:06, 23 Iulie 2017
Buna seara,
Din INTREG venitul NET asa cum prevede art. 529 alin. 2 C.Civ.
TOTE veniturile implica si pecele din chirii!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va multumesc frumos pentru amabilitatea raspunsului!
Doar intervine un aspect, deoarece chiria o are in afara tarii. Eu am aratat ca o are trecuta pe declaratia de avere, ceea ce este un document oficial.
Care ar fi urmatorul pas? Se admite asa sau e nevoie de comisie rogatorie?
Va încerca tot felul de tertipule pentru a nu intra la calcul, cum am precizat mai sus ca plateste creditul.
Daca stiti adresa din zona unde este incasata acea chirie ar fi bine sa solicitati prin instanta o adresa catre autoritatile fiscale de acolo solicitand sa se transmita cuantumul acelei chirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu acordul partilor, plata pensie alimentara copii emanuel mera emanuel mera Urmeaza sa divortez cu acordul partilor la judecatorie, iar copiii ne-am inteles sa ramana sa locuiasca cu sotia, autoritatea parinteasca sa fie exercitata de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara andra721 andra721 Buna ziua. Adresez o întrebare in scopul lămuririi mele referitor la aceasta pensie alimentara. In anul 2012 instanța a stabilit o pensie alimentara de 175 ... (vezi toată discuția)
Proces ptr neplata chiriei alysuk-alecs88 alysuk-alecs88 am si eu nevoie de un raspuns...bunica mea a fost data in judecata cum k nu a platit chiria si nu stiu cum sa fac o \"intampinare\",am si o chitanta pe care as ... (vezi toată discuția)