buna ziua, sunt casatorita de 7 ani si avem un copil de 6 ani, in anul 2005 am intentat divort dar in 12.01.2006 , la primul termen, am hotart sa renunt cu gandul ca problemele se vor rezolva. as dori sa stiu daca m-ai pot redeschide aceea actiune. daca eu nu am locuita si hotarasc sa ma mut cu copilul in chirie si sotul sa ramna in locuinta comuna, poate fi folosit in stabilirea custodiei. se poate cere de la inceput custodia provizorie pana la pronuntarea divortului. nu pot lua copilul pt ca sotul nu e de acord . ce pot face.?
puteti introduce actiunea de divort din nou, puteti cere incredintarea minorului catre dvs.
faptul ca demonstrati ca aveti un venit si o locuinta cjhiar si cu chirie, vor fi argumente suficiente astfel incat minorul sa va fie incredintat.
Nu mai puteti reveni la acea actiune dar nu e nici o tragedie intrucat puteti introduce alta fara nici un fel de problema.
Daca nu rezolvati problama spatiului nici nu poate fi pusa problema incredintarii copilului spre crestere si educare.
Nu e nici o problema daca spatiul dvs. este in chirie mai ales daca e pe o perioada mai lunga de timp.
Divort cu minor
vladutionel
buna ziua!. M-am despartit de sotul meu dupa 14 ani de casnicie.avem un copil de 11 ani. impreuna am sta cu chirie de 2 ani.el a plecat la parintii lui si eu ... (vezi toată discuția)