avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Casa verde plus
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Casa verde plus

Bună am o întrebare legata de finanțare a acestui program eu sant mostentoare pe casa părinților mei inca nu am dezbătută moștenirea din lipsa banilor intrebarea mea este daca eu sora si cumnata mea santem deacord sa ne renovam casa prin accesarea acestor fonduri cum pot face cererea si daca pot obtine acceptul pentru acest proiect am inteles ceva din ce acte trebuiesc dar vreau sa stiu clar dacă trebuie sa dezbatem mostenirea sau nu e necesar

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin identitate mioararadu mioararadu buna sora mea a locuit in concubinaj timp de 18 ani anul acesta concubinul a decedat el avand 3 copii .Ea vrea sa revina la casa parinteasca unde locuieste ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Frate decedat, dezbatere succesorala fara martori dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . va rog frumos sa-mi spuneti daca intr-un proces (dezbatere succesorala ) nu am martori pt ca vecinii nu-l cunosc prea bine pe defunct (de mai ... (vezi toată discuția)