avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la teatru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la teatru

bună ziua. m am angajat la un teatru pe durata determinata, 1 an. anul următor am primit prelungire contract cu încă un an. la anu se anunță la fel. pana când se poate prelungi contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 24 Iulie 2017
Pana la implinirea perioadei de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract determinat Elena Micu Elena Micu Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta,am un angajat incadrat pe asistent personal al persoanei cu handicap grav,are cim pe determinat din data de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract individual de munca este echivalent cu angajarea? eduardvl eduardvl Se da urmatoarea speta: Salariat contractual, angajat intr-o institutie bugetara, cu Contract Individual de Munca (CIM) pe perioada determinata. Salariatul ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata nicaedith nicaedith Buna ziua! sunt angajata la o firma din 2010 dar tot cu contracte pe perioada determinata in felul urmator: 1. Contract determinat 1 luna apoi act aditional ... (vezi toată discuția)