avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, unul dintre soti la munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, unul dintre soti la munca in strainatate

Buna ziua.Sunt despartita de sotul meu de trei ani, nu stam impreuna nici nu tinem legatura, el traieste in strainatate.Avem un copil de sapte ani.A si vrea sa incep procedurile de divort .De unde sa incep? ce se va intampla daca nu apare la instanta daca e chemat? multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:42, 24 Iulie 2017
trebuie sa introduceti cerere de divort la instanta. Nu este o problema ca dumnealui nu sxe va prezenta, atata timp cat acesta este legal citat
Puteti incepe prin consultarea/angajarea unui avocat care sa va indrume in procedurile ce urmeaza a fi realizate.Succes.
Incepeti procedura indicand ultimul domiciliu, solicitati sa faca verificari si instanta cu privire la ultimul domiciliu cunoscut de autoritatile romane. Va fi citat la aceasta adresa sau i se va numi un curator care sa ii reprezinte interesele in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum divortez in lipsa sotiei? ContSters173779 ContSters173779 Buna seara,va rog sa-mi spuneti cum as putea divorta,sotia ma parasit de o luna ,nu stiu unde este si nu avem copii cum sa procedez,pe ce motiv ,mai e nevoie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei ... quoissss quoissss buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei mele. va rog frumos, daca aveti vreo opinie, sa scrieti ceva 1. daca in cazul ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii minori, fara partaj Liliacul Liliacul Buna ziua, As dori unele lamuriri sau mici indrumari in legatura cu actiunea pe care as vrea, in sfarsit, sa o incep : divortul. Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)