avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu firma

buna ziua.
o firma de recrutare si plasare personal poate functiona intr-un spatiu destinat birourilor sau trebuie sa functioneze numai in spatiu definit "comercial".
multumesc.
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 12:08, 25 Iulie 2017
Buna ziua, la infiintare veti declara un spatiu pentru stabilirea sediului social - fie locuinta dvs, alt spatiu care vi se pune la dispoztie gratuit (rude de ex.), imobil inchiriat sau alegeti gazduirea pe cabinet de avocat. Puteti alege sa derulati activitate la sediul social (exceptie cazul in care sunteti gazduit pe cabinet de avocat), activitate la punct de lucru sau activitate la terti - pe teren la sediul clientilor/ terte parti.
In cazul in care aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati. Echipa Reinvent Consulting
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2017
REINVENT CONSULTING, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma la sat/comuna dixmax dixmax Buna ziua doresc sa infiintez o firma cu sediul la sat/comuna, si caut un avocat localizat in mediul rural care poate oferi gazduire sediu social. Stie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)