Buna ziua, în urma unei ședințe de scara in care a a invocat ordinul ANRSC 233/2004, vecini mei si cu mine care am rămas în sistemul centralizat am fost amenințați că dacă nu ne debranșam vor plăti numai noi caldura și reparațiile conductelor sau va trebui sa plătim redimensionarea conductelor. Degeaba am citit eu din HG 1588/2007 că l au crezut pe șeful scării care era secondat de Președintele asociației., că și garant al celor spuse de el. Oamenii s au speriat și au cerut să de debranșeze. Pe scara mai suntem, care nu am cerut debransarea, 2 persoane. Ideea este că prin intimidare, amenințări și minciună au reușit în parte ce și au propus. Nu pot fi trași la răspundere? Am fost in audienta la Primărie și m am întâlnit acolo cu Presiune.asoc. și admin.blocului care au pus problema că ar mai fi 2 persoane în sistemul și dacă aceștia pot fi automat debranșați. Viceprimarul a spus că în nici nu de pune problema, calegea interzice așa ceva. Le am propus scris, sa de faca o ședința în care sa spună tuturor celor care și au cerut debransarea, că aceștia să aleagă in cunoștință de cauză. M au refuzat spunând ca debransarea nu a fost impusă de AG. Am dovezi: convocatorul care a a distribuit în posta; răspunsul dat de șeful de scara cu legea pe care a citit o, PV de la ședința AG. Au încercat să mă facă să renunț oprind apa de la subsol. Nu mi fac griji că aș putea fi dată în judecată, mai ales că la primărie mi au spus că speră că nu ne spălăm rufele murdare in public, e clar că sunt conștienți de ce au făcut. Atunci au spus că m ar putea da in judecata că am coborât cu un străin și că pot să sabotez eu ceva....Am fost cu omul de la centrala pentru că nu știam unde sa verific, ce sa verific. E adevărat că trebuie să fiu neapărat însoțită de unul din aceștia dacă vreau sa cobor în subsol? Va mulțumesc! Minodora
Subsolul tehnic care este parte comuna a imobilului de locuit in comun,contine instalatia parte comuna apa si caldura
pentru asigurarea sigurantei si securitatii spatiului si a instalatiei este de preferat ca accesul la instalatie sa fuie permis numai persoanelor specilizate,in acest fel eliminandu-se eventualele manevre bruste care pot genera defectiuni la robineti /vane de acces pe tronsoane
Asociatia de proprietari in comitetul executiv poate decide conditiile si persoanele care au acces la instalatia parte comuna din subsolul tehnic al condominiului
Ce pot face?
kantorm
Buna ziua, la noi la Asociatie, in urma unor propuneri in AG a Asociatiei, s a facut o sedinta de scara hotarandu se ca acestea sa fie discutate si sa se ... (vezi toată discuția)