Am mers la subsolul blocului însoțită de un instalator sa vad daca e închisă apa calda. Acesta a constatat că era închisă și a dat drumul la apa. Când m am dus la asociație și am spus despre aceasta problema au replicat că trebuia să merg cu președintele asociatiei, că nu am voie să merg decât însoțită de administrator, președintele asociației., șeful scării. Au spus că pot să mă de-a în judecată. E adevărat că nu se poate cobora la subsol decât însoțit de unul din aceștia? Pe cel care a închis apa caldă și nu i a dat drumul, de ce nu l trag la răspundere? Precizez că aveam apa calda numai în weekend deși cei de la centrala de cartier au spus clar că ei nu opresc apa. Cu unul din ei am coborât.
dati-l in judecata pe presdedinte pentru privarea de servicii ( in cazul acesta ) in mod intentionat, desi nu aveti restante sau alte motive pentru care ar trebui sa fiti lipsit de unele servicii/utilitati, ca in exemplul dat de d-vs. ( asta daca nu aveti restante sau alte cauze/motive care ar putea fi invocare de conducerea asociatiei ). In mod normal accesul la subsol trebuie sa fie cat mai la indemana ( in cazul unei avarii ce faceti, stati sa-i cautati pe cei din asociatie si pana-i gasiti se unple casa de apa...).
Subsolul este parte comuna
Este adevarat ca datorita instalatiilor existente in subsolul tehnic este de preferat ca accesul in subsol sa fie limitat
Sunt multe situatii de inundatie in apartament,locatarul vine in subsol,inchide robinetul/vana,
Daca robinetul/vana de inchidere nu sunt in stare buna de functionare,fie datorita neintretinerii ,a vechimii sau a proastei utilizari se poate rupe piesa de inchidere si ulterior locatarul numai remediaza
Care este motivul pentru care a fost sistata alimentarea cu apa de catre asociatia de proprietari?
Pentru a mă determină să mă debranșeze. Nu am nici o restanță. Cei de la asociație au spus că probabil a fost o defecțiune și au uitat sa de-a drumul la apa. Nu cred asta pentru că de întâmplă de mult. Oricum, după ce am sesizat aceasta problema, nu au mai închis apa. Dar e adevărat că nu pot cobora decat însoțită de unul din aceștia?