In urma defectiunii la calorifer, am coborat la subsol pentru a goli instalatia sa poata repara instalatorul chemat pentru aceasta. La subsol curgea apa de la teava calda. Am sunat la dispecerat care au venit am pus un cep de lemn si s a oprit scurgerea apei calde. Desi i am chemat pentru oprirea scurgerii de apa calda, au golit si instalatia pentru a putea repara caloriferul. Dupa 2 zile s a observat ca apa a continuat s a curga si s au inregistrat pierderi majore de apa. Apatermul sustine ca salariatii au venit pentru golirea instalatiei,asa scrie la dispecerat in registru. Am platit transportul lor 15 lei, nu am semnat nimic referitor la ce s a facut acolo nu am primit chitanta. Cum se poate dovedi ca ei au umblat la teava de apa, punand cep de lemn care nu a tinut, iar ei nu recunosc acest lucru? Se poate obtine convorbirea telefonica, unde se aude pentru ce sunt chemati?
Va multumesc.
Va rog sa ma ajutati sa nu platesc apa pierduta sis a dovedesc ca i am chemat pentru scurgerea apei calde. Nu ar fi trebuit sa semnez pentru ce au facut acolo?
Teoretic toate demersurile intre asociatia de proprietari si furnizorii de utilitati-agent termic,
apa calda se realizeaza de catre reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie
La subsolul tehnic,avand in vedere instalatiile parte comuna ale imobilului de locuit in comun,de regula nu au acces decat persoanele dispuse de catre presedintele de asociatie si personalul specializat
Echipa de interventie a fost solicitata pentru defectiune instalatie apa calda din subsolul tehnic
Cum explicati interventia si asupra instalatiei de agent termic din subsolul tehnic ,avand in vedere ca numai dvs cunosteati aspectul ca aveti avarie la calorifer in apartament ?
Nu veti martori ?
Seful scarii nu era acasa in aceea seara, am intrat cu instalatorul acolo care cunostea, a mai fost in acel subsol, curgea apa la caloriferul meu nu puteam astepta sa vina seful scarii acasa, el a revenit dupa 3 zile, iar cheia am avut o d ela sotia sefului de scara.
Exista vreo modalitate de a dovedi ca ei sunt cei care au pus cep d elemn acolo, care nu a tinut si prin urmare au foat pierderi de apa, desi eu i am chemat , ei nu recunosc ca au venit pentru scurgerea de apa calda de la subsol