avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket

Intr-un supermarket o persoana este prinsă ca a trecut lucruri fara a fi plătite se face proces verbal iar apoi persoana plăteste lucrurile si le ia Ce urmeaza?Procesul verbal a fost scris de un agent de politie.
Pv constituie actul de sesizare a organelor de UP. Urmeaza sa fie cercetata pentru savarsirea infractiunii de furt. Cand UP este terminata o sa se dispuna o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin grcarm grcarm In cazul unui furt din magazin nesoldat cu plangere din partea conducerii magazinului ci doar cu semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)
Pot face puscarie Csaba 2 Csaba 2 La iesire din supermarket am fost prins de catre ce-i de la securitate . Si dus sus sa scriu o declaratie. Dupa care a venit Politia și mi-a facut un proces ... (vezi toată discuția)
Proces verbal constatare furt ContSters473110 ContSters473110 Acum 2 ani jumătate s-a comis infracțiunea de furt din supermarket in valoare de 6 roni. Persoana a fost oprită la ieșire din magazin de agentul de pază, ... (vezi toată discuția)