avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces verbal constatare furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces verbal constatare furt

Acum 2 ani jumătate s-a comis infracțiunea de furt din supermarket in valoare de 6 roni. Persoana a fost oprită la ieșire din magazin de agentul de pază, i s-a făcut un proces verbal de constatare furt in care i s-au luat datele din buletin si nr. de telefon. ( De către agentul de pază) S-a recuperat prejudiciul prin achitarea sumei la casierie. Politia nu a fost sesizată. Până acum persoana in cauza nu a primit nici o citație de la politie si nici nu a fost sunata pentru a se prezenta în fața organelor judiciare. Care este șansa ca agentul de paza sa fi sesizat ulterior organele de politie si daca a fost așa, nu ar fi trebuit să se rezolve cazul până acum? Sunt cazuri in care o cercetare pentru furt din magazin sa dureze peste 2 ani? Ați auzit de cazuri in care agenții de pază sesizează poliția ulterior? Peste câteva zile, luni?
Mulțumesc anticipat.
Probabil ca nu a sesizat politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt magazin taclaudia taclaudia ce se poate intampla atunci cand sustragi dintr-un supermarket un produs cu valoare pana in 10 lei,esti prins de agentii de paza,completezi o fisa cu datele ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket castoralexa castoralexa am fost prinsa filmata sustragand obiecte din supermarket. m-a oprit paza dupa ce am achitat cosul şi am fost dusa la camera de control. Mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)