avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe perioada determinata

Buna seara.

Vreau sa-mi analizati si mie urmatoarea situatie in care ma aflu. Am un CIM pe perioada determinata inlocuind titulara de post. Initial am avut contract pe 6 luni, dupa care mi s-a prelungit CIM cu inca un an printr-o anexa la contract. Vreau sa va intreb in cazul in care titulara de drept revine la munca (eu mai avand inca 8 luni de contract conform anexei la CIM) ce se poate intampla cu mine? Ma pot concedia ?
Cel mai recent răspuns: MASHASV , utilizator 00:24, 29 Septembrie 2009
nu va pot concedia, dar e posibil sa primiti alte atributiuni
Daca CIM al dvs. este incheiat pe perioada cat titulara lipseste, la venirea ei va inceteaza CIM. Nu puteti fi doua pe acelasi post.
Art. 82. Codul muncii
(2) În cazul în care contractul individual de muncă pe durată determinată este încheiat pentru a înlocui un salariat al cărui contract individual de muncă este suspendat, durata contractului va expira la momentul încetării motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de muncă al salariatului titular.

deci contractul dvs de munca va inceta de drept in momentul revenirii la munca a salariatului pe care il inlocuiti. De drept inseamna ca nu veti fi concediata, ci pur si simplu va inceta contractul dvs. , va "expira".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Cic si contract perioada determinata kittybutnariu kittybutnariu Buna seara, Am o dilema: cum o rezolv? CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010 Art. 62. - (1) in afara concediului legal ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca estrela2126 estrela2126 anul scolar incepe pe 17.09.2012-21.06.2013.sunt suplinitor pe o catedra rezervata.(crestere copil).colega vrea sa vina din concediu pe data de 01.07.2013 pt ... (vezi toată discuția)