avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot face ceva pentru a lua somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot face ceva pentru a lua somaj?

Buna ziua! As vrea sa imi spuneti daca ae poate plati la somaj mai putin de o luna pentru a putea beneficia de somaj. Pana pe 17 noiembrie 2014 am fost in CCC, incepand cu 18 noiembrie 2014 am intrat in somaj pana pe data de 28 februarie 2015. Pe data de 1 martie 2015 am semnat contractul de angajare, iar pe 6 februarie 2016 am intrat din nou in CCC. Deci fara cateva zile nu am 12 luni. Se poate face ceva pentru a beneficia de somaj la terminarea CCC? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 24 Iulie 2017
Sa va angajati pe o durata determinata de cel putin o luna de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate beneficia de concediu crestere copil? iosep-laura iosep-laura Bună ziua, am o întrebare dacă puteți sa îmi răspundeți, sunt însărcinată dar nu pot beneficia de indemnizatie crestere copil pt ca nu am o ... (vezi toată discuția)
Concediu pt ingrijirea copilului iuliana2016 iuliana2016 Buna ziua, sunt in concediu pentru ingrijirea copilului nr.1 care va expira in 16.06.2016 (copilul facand 2 ani) ultima luna isi va lua tatal concediu,in ... (vezi toată discuția)
Somaj sau nu? CristinaMihaelaToba CristinaMihaelaToba Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a ... (vezi toată discuția)