avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot recupera permisul de conducere suspendat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot recupera permisul de conducere suspendat?

Am instiintat POLITIA RUTIERA , (UNDE AM DEPUS PERMISUL) , DESPRE HOTARIREA JUDECATOREASCA prin care se amina executarea pedepsei ,am depus personal un CERTIFICAT DE GREFA CARE ATESTA HOTARIREA Doresc sa stiu dupa cit timp de la aceste demersuri pot sa reintru in posesia permisului , mentionez ca aceste documente au fost depuse de doua saptamini.
Exista posibilitati de a urgenta rezolvarea ?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 23:26, 24 Iulie 2017
Permisul se înapoiază de îndată.
Politia unde ati predat permisul coincide cu politia de domiciliu?
Permisul se întoarce de la politia ce vi l-a suspendat la politia ce va are in evidentă. Aici ar trebui sa va adresati cu certificatul de grefa.
Ma scuzati. Am crezut intial ca este vorba de cerificatul de grefa ce va atesta depunerea plangerii contravenționale.
Despre ce amanare e vorba? Despre ce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am închiriat o mașină în spania pentru perioada unei vacanțe de 15 zile, dar mi-a fost suspendat carnetul. există vreo posibilitate să-l recuperez? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Există vreo posibilitate in următoarele 15 zile suspendarii carnetului să folosesti pe teritoriul altei tări din UE(Spania)o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Daca am depus un certificat de grefa la politia rutiera, cu pronuntarea unei sentinte la curtea de apel, dupa cat timp mi se restituie permisul. lazarescupaul lazarescupaul Daca am depus un certificat de grefa la politia rutiera ,cu referire la pronuntarea unei sentinte la curtea de apel , dupa cit timp mi se restituie ... (vezi toată discuția)