avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna - plangere injurii pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna - plangere injurii pe Facebook

Cum pot face plângere pt injurii jigniri adresate Pe un grup facebook? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 21:00, 24 Iulie 2017
Buna seara,
Mai simplu blocati pe cea/cel ce v-a adus injurii. Exista un buton de blocare si e mai simplu!
Pt a face plângere la poliție sunt Ok printurile de pe acel grup?
Buna seara,
aveti convingerea ca este vorba de persoana pe care o veti reclama?
Incercati la politie.
Ce urmariti sa obtineti? Daca doar au fost aduse injurii la adresa dvs., cel mai simplu este sa blcoati persoana respectiva. Daca au fost facute afirmatii lipsite de adevar si vi s-a adus un prejudiciu de imagine, atunci discutam de altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii pe facebook Barbacariu Ana Maria Barbacariu Ana Maria Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează? (vezi toată discuția)
Defaimare si injurii buna seara! de cateva luni, o vecina din ... onetime onetime Defaimare si injurii Buna seara! De cateva luni, o vecina din bloc ma tot injura si face niste acuzatii false la adresa mea si a familiei mele. Deja simt ca ... (vezi toată discuția)
Am postat pe site-ul primăriei link la o comună pe care am dat-o exemplu și am fost jignită și umilită de administratorul paginii. ce pot face, unde mă pot adresa? angelica82 angelica82 Buna ziua, Acum 2 zile am postat pe un site public al comunei unde locuiesc , un link cu o alta comuna frumos dezvoltat a link care as fi vrut sa fie luat ca ... (vezi toată discuția)