avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 joburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 joburi

Buna ziua!am si eu o intrebare,eu am un job in momentul de fata si as vrea sa ma angajez in alta parte ,pot sa imi bag concediu de odihna +medical la un job pentru a vedea daca ma acomodez la celalalt...sau care este portita pentru a avea 2 joburi pe o perioada de o luna ca sa ma decid pe care sa il aleg...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 25 Iulie 2017
Este dreptul dvs la CO si acesta nu poate face obiectul unei limitari.

Neacordarea zilelor de CO salariatului poate face obiectul unei sesizari la ITM-ul in raza caruia acel angajator isi are sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot oare sa-mi optin dreptul in tara asta? melinte adrian melinte adrian in urma cu 15 ani prin metoda MEBO mama mea alaturi de alti colegi au cumparat actiuni la intreprinderea care lucrau, ele doua obtinind 19.5 % din actiunile ... (vezi toată discuția)
Concediul medical combate concediul de odihna? Nsimona Nsimona Buna ziua, Am un salariat care a fost in concediu medical tot anul, pana in prezent. Salariatul se afla in incapacitate totala de munca\"si-a pierdut ... (vezi toată discuția)
Am o problemă. angajatorul refuză să îmi dea toate zilele ... Aura.2 Aura.2 Am o problemă. Angajatorul refuză să îmi dea toate zilele de concediu. Îmi spune faptul că îmi pot lua doar 10 zile din 21 și că dacă nu îmi convine ... (vezi toată discuția)