avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit suplimentar anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit suplimentar anaf

Zilele trecute am primit de la anaf o impunere de plata din 2012,reprezentand contributiile pt sanatate,care nu au fost virate la vremea respectiva de unitatea pt care prestam activitati independente. Din graficul trimis insa constat ca veniturile pentru care trebuie sa platesc respectiva suma sunt mult mai mari decat ce incasam eu la vremea respectiva.intrebarea este carui organ trebuie sa ma adresez pentru efectuare de verificari,parerea mea fiind ca in acest caz exista state fictive?

Alte discuții în legătură

Contributii la pensie si sanatate pfa ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu si eu unde trebuie sa merg pentru a face contract pentru pensii si pentru sanatate, in Bucuresti. Conteaza sectorul? Am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Cass la contract de inchiriere Galadriel75 Galadriel75 Pana sa vina decizia de impunere pentru un contract de inchiriere locuinta, care ajunge, de obicei, dupa primul trimestru, merg sa platesc impozitul si cass-ul ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri ... IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri penale formulata de angajator (BCR). Prin decizia definitiva a instanței de apel, ... (vezi toată discuția)