avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere auto

In urma decesului tatalui meu, am mostenit un autoturism Dacia Logan. Luna viitoare expira ITP-ul. Pot sa reinnoiesc ITP-ul fara transcrierea autoturismului? Daca nu, ce acte sunt necesare pentru transcriere? Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 25 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa efectuati inspectia tehnica periodica,dar trebuie sa prezentati la unitatea autorizata documentele in orginal ale vehiculului ,inclsiv actul dv de identitate
Este de preferat sa finalizati procedura de inmatriculare bun mobil,respectiv trecerea pe rol fiscal si in evidenta SPR
In baza certificatului de mostenitor,puteti demara procedura de inregistrare pe rolul dv fiscal al bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)
Mostenire autoturism mika_77 mika_77 Buna ziua! In urma decesului tatalui, am mostenit un autoturism, marca Logan, inmatriculat pe numele tatalui in anul 2006, in Teleorman. Eu am domiciliul ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare auto carla57 carla57 Cum procedez daca vreau sa cumpar un autoturism de la un proprietar din Bucuresti dar eu sunt din Tulcea? Cum fac vanzarea-cumpararea, ce acte trebuie? Cum ... (vezi toată discuția)