avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare auto

Cum procedez daca vreau sa cumpar un autoturism de la un proprietar din Bucuresti dar eu sunt din Tulcea? Cum fac vanzarea-cumpararea, ce acte trebuie? Cum devin legale ca sa nu dau banii degeaba? Ce trebuie sa fac eu in calitate de cumparator ca sa inmatriculez masina in Tulcea si sa fie totul in regula? Ma pot deplasa la Tulcea utilizand numarul masinii cumparate (are numar de Bucuresti)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:42, 9 Noiembrie 2018
Incheiati documentul de tranzactioare drept de proprietate asupra bunului mobil prin birou notarial
Dupa ce incheiati documentele de achizitie auto demarati procedura de inmatriculare auto,notati auto pe rolul dv fiscal,ulterior la SPR evidenta auto
Puteti sa utilizati vehiculul pe drumurile publice cu numerele de Bucuresti perioada legal prevazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare- cumparare auto carla57 carla57 Fiul meu care are buletin de Tulcea vrea sa cumpere o masina din Bucuresti. Cum procedeaza? Cum face vanzarea-cumpararea, ce acte trebuie? Se fac actele la ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism octavian0110 octavian0110 Buna seara ! Maine intentionez sa vand un autoturism, insa nu ma pricep foarte bine la prodeura necesara; mentionez ca acest autoturism este inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)