avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru evidenta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru evidenta fiscala

Incerc sa ma lamuresc daca a aparut modelul de Registru de evidenta fiscala pentru PFA venit real si de unde se cumpara. Tot caut pe net si nu gasesc nimic limpede. S-a renuntat la el pana la urma?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:43, 9 August 2017
Incercati la Administratia Fiscala la care sunteti arondat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de evidenta fiscala pfa Eugenia Dana Funie Eugenia Dana Funie De unde se poate achizitiona Registru de evidenta fiscala necesar pt. PFA incepand cu 2015? S-a publicat modelul sau inca mai trebuie sa asteptam. Acesta va ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala pfa marin05 marin05 Buna ziua, de unde se poate cumpara registrul de evidenta fiscala? Stiu ca de anul acestea este obligatoriu sa il completezi, insa nu am de unde sa il cumpar, ... (vezi toată discuția)