avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut permisul suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut permisul suspendat

Mi-a fost suspendat permisul pe o lună,m-am judecat cu ei și mi-a venit înștiințare că trebuie să stau 2 luni(15mai-13iulie)ceea ce am și făcut.acum mă trezesc că îmi vine să mai stau 2 luni pentru același dosar .la politie mi sa spus că ei nu au primit confirmarea de primire de la poștă.ce trebuie să fac.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 11:32, 26 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati primit hotararea instantei , mergeti si puneti stampila de ramanere definitiva a hatararii , la registratura , ulterior depuneti o copie legalizata la serviciul de permise auto .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine aplica mentiunea "definitiva si irevocabila" pe o hotarare judecatoreasca? vecerzanu vecerzanu buna ziu....am o problema...acum o luna mi a fost suspendat permisul de conducere ppt 30 zile...am stat 30 zile iar cand mam dus sa il iau si mi sa spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Decizie judecatoreasca marietto marietto Buna ziua. In luna decembrie[28/2015],am primit o instiintare de la judecatoria sector 2,in care eram anuntat ca cererea mea de contestatie a unui proces ... (vezi toată discuția)
Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere permis iosif1969 iosif1969 in 2015 mi sa retinut permisul pt 30 zile da am facut contestatie si am avut proces in data de 08.04.2016 am pierdut procesul da am avut drept de apel si nu am ... (vezi toată discuția)