avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salariat cu poprire pentru activitatea pfa
Discuție deschisă în Executare silită

Salariat cu poprire pentru activitatea pfa

Buna ziua
O persoana care are un pfa a primit instiintare de poprire pe cont pentru o diferenta de impozit. Persoana este si salariata la o firma. Pe instiintare este indicate si firma respectiva ca vor fi poprite venituri de orice fel detinute de firma respectiva. Se poate pune poprire pe conturile firmei daca persoana respectiva nu are decit calitatea de salariat la aceasta?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 14:02, 26 Iulie 2017
Buna ziua,

Terţul poprit, adică firma la care lucrează persoana respectivă are obligaţia de a reţine o parte din veniturile realizate de salariat (în principiu, este vorba de 30% din venituri) urmand a le vira intr-un cont ce va fi indicat printr-o Notificare.

In mod normal, nu se va pune problema unei popriri pe contul firmei!
Este vorba de o poprire pe salariul angajatului!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la tertul poprit, eu desfasor o activitate care in anumite situatii necesita incheierea unor contracte de prestari ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Vlad Paul Isac Vlad Paul Isac Buna, Am dar de o speta care suna ceva de genul: Avem un debitor, care este in executare silita. Aflam ca lucreaza la firma X motiv pt care i se trimite de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)