avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire cont

Buna ziua!
As vrea sa ma sfatuiti intr-o problema delicata.
Mi s-a instituit proprire pe cont deschis la Banca Transilvania,cont in care mi se vireaza pensia de handicap si pensia de gr.2. Mi-a fost retinuta suma calculata si restul de bani nu ii mai pot retrage. Am fost la executor si m-a asigurat ca banca este obligata sa imi dea restul de bani ,doar prezentandu-ma la ghiseu cu CI-ul,ei bine ,cei de la banca mi-au raspuns sec ca ei nu au cum! CE ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:16, 26 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
- pensia de boală poate fi poprită până la maxim 50% din valoare, dacă este mai mare decât 50% din salariul minim net.
-indemnizație de handicap nu poate fi urmărită pentru nici un fel de datorii, și drept urmare trebuie să o primiți 100%.
`
-mergeți la casieria băncii cu buletinul și cereți clar și explicit, indemnizația de handicap 100%, și diferența din pensia de boală.
-dacă la ghișeu nu găsiți înțelegere, cereți să vorbiți direct cu directorul băncii, iar dacă se impune depuneți o cerere scrisă și cereți nr. de înregistrare.
`
-puteți renunța la serviciile băncii, alegând să primiți prin mandat poștal(Poșta Română) atât -PENSIA de INVALIDITATE, cât și INDEMNIZAȚIA de HANDICAP.
-dacă depuneți acum cererile, sunt șanse ca în august să va aducă poștașul banii la ușă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie invaliditate ,indemnizatie handicap bogdan7679 bogdan7679 Buna dimineata ,am o poprire de 3200 ,eu sunt pensionat pe caz de boala am o indemnizatie de handicap si o indemnizatie de hrana si mai am un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am poprire pe pensie de la casa de pensii . primesc ... Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! Am poprire pe pensie de la casa de pensii . Primesc restul prin posta . As dori sa imi fac cont bancar . M-ar ajuta o adeverinta de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Am o problemă cu un executor: mi-au fost luat toți banii din cont cu toate că înțelegerea a fost câte 400 de lei lunar. cum mă poate ajuta o acțiune în instanță? Abdulah81 Abdulah81 Buna ziua.Num meu e Ionel.Mai pe scurt in urma cu 7 ani amfacut o rata la Altex semnand un contract pt 18 luni am platit 5 luni apoi am fost sunat ca de fapt ... (vezi toată discuția)