Buna ziua!
As vrea sa ma sfatuiti intr-o problema delicata.
Mi s-a instituit proprire pe cont deschis la Banca Transilvania,cont in care mi se vireaza pensia de handicap si pensia de gr.2. Mi-a fost retinuta suma calculata si restul de bani nu ii mai pot retrage. Am fost la executor si m-a asigurat ca banca este obligata sa imi dea restul de bani ,doar prezentandu-ma la ghiseu cu CI-ul,ei bine ,cei de la banca mi-au raspuns sec ca ei nu au cum! CE ma sfatuiti sa fac?
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
- pensia de boală poate fi poprită până la maxim 50% din valoare, dacă este mai mare decât 50% din salariul minim net.
-indemnizație de handicap nu poate fi urmărită pentru nici un fel de datorii, și drept urmare trebuie să o primiți 100%.
`
-mergeți la casieria băncii cu buletinul și cereți clar și explicit, indemnizația de handicap 100%, și diferența din pensia de boală.
-dacă la ghișeu nu găsiți înțelegere, cereți să vorbiți direct cu directorul băncii, iar dacă se impune depuneți o cerere scrisă și cereți nr. de înregistrare.
`
-puteți renunța la serviciile băncii, alegând să primiți prin mandat poștal(Poșta Română) atât -PENSIA de INVALIDITATE, cât și INDEMNIZAȚIA de HANDICAP.
-dacă depuneți acum cererile, sunt șanse ca în august să va aducă poștașul banii la ușă.