avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs Director
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs Director

Sunt angajatul unui teatru de peste 20 ani,am studii superioare prin derogare de la Ministerul Culturii din anul 1998.Sunt actor ,categoria I,si vechimea imi este neintrerupta inca de la angajarea din anul 1992.Nu am abateri si sanctiuni.Doresc sa aflu daca pot candida la concursul pentru ocuparea postului de Director .Una din conditiile participarii la concurs este diploma de studii superioare ,de specialitate.Oare derogarea primita de la Ministerul Culturii ține loc de diploma? Va rog sa ma ajutati cu un raspns pentru a sti daca are rost sa imi pregatesc dosarul pentru concursul de Director.Multumesc

Alte discuții în legătură

Derogare de studii superioare actor qaternar qaternar Daca am primit o derogare de studii superioare ca actor intr-un teatru, semnata de ministrul culturii, e valabila si la angajarea in alt teatru pe un post de ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare candidat buna ziua ! va rugam frumos sa ne ... oanaportar oanaportar probleme angajare candidat Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu un raspuns. Institutia noastra vrea sa organizeze concurs pentru ocuparea ... (vezi toată discuția)
Licenta marketing,master in management Dragos Gorgontea Dragos Gorgontea Avand licenta in marketing si master in management,pot candida pentru ocuparea postului de manager intr o institutie de spectacole( teatru)? Mentionez ca am o ... (vezi toată discuția)