avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... derogare de studii superioare actor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

derogare de studii superioare actor

Daca am primit o derogare de studii superioare ca actor intr-un teatru, semnata de ministrul culturii, e valabila si la angajarea in alt teatru pe un post de studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Marina Muntean , utilizator 19:38, 29 Septembrie 2024
Numai daca derogarea nu a fost data decat pentru un singur loc de munca.
Buna ziua! Mă puteti ajuta cu actele de care am nevoie pt.dosarul de derogare de studii superioare ca actor ,pt. a-l depune la Ministerul Culturii? Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
Marina Muntean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs director Dragos Gorgontea Dragos Gorgontea Sunt angajatul unui teatru de peste 20 ani,am studii superioare prin derogare de la Ministerul Culturii din anul 1998.Sunt actor ,categoria I,si vechimea imi ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform codului cor flori9 flori9 Buna seara, in urmatoarea situatie: - un casier intr-o firma privata, vine cu diploma de studii superioare economice (finante-banci) si vrea sa fie incadrat ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr-un tratru de papusi de 23 de ani. am ocupat functia ... Mendelson Mendelson Lucrez intr-un teatru de păpusi de 23 de ani. Am ocupat functia de actor manuitor papusi, pictor scenograf si sef sectie. Acum se desfiinteaza functiile de ... (vezi toată discuția)