avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Probabil AVOCAT necinstit, ce pot face
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Probabil AVOCAT necinstit, ce pot face

Un membru al familiei a fost expropriat si am considerat suma de despagubire, 18000 de euro mica si am solicitat 23000 de euro Primariei Bucuresti. Nu au discutat si m-au trimis in instanta. Am gasit un avocat prin ianuarie care parea pregatit pe subiect si m-a incurajat ca sunt sanse sa castigam si mi-a pretins 1000 de euro in avans, spunandu-mi ca va include procesul la toate instantele, dar nu mi-a precizat nicaieri in contract acest aspect. Inainte de a deschide procesul dar dupa ce am facut plata, am fost chemat la Primarie pentru a semna daca sunt sau nu de acord cu suma. Am intrebat avocatul daca considera ca trebuie sa merg insotit si a spus da, sa nu semnam vreo prostie. Acolo a fost o singura intrebare DA sau NU si un timp de asteptare de 10 min. La iesire avocatul mi-a solicitat sa ii platesc 900 lei. Nu mi-a convenit dar am zis ca daca refuz sa nu cumva sa nu il mai intereseze ce se intampla cu procesul. Dupa 2-3 luni in care nu se intampla nimic si eu mai gasind niste acte care am considerat ca ne sunt favorabile, l-am sunat, pentru ca intre timp si-a mutat domiciliul din Bucuresti intr-un oras din tara, si l-am rugat sa acorde atentie si daca considera necesar sa foloseasca si acele acte in intampinare sau ulterior. Mi-a spus sa le trimit prin curier. Azi m-a sunat sa ma anunte ca in nov. vine la termen si inainte sa ne intalnim ca ii datoram 450 lei ca a pierdut multe ore sa studieze ce i-am solicitat eu.
Sunt in aceeasi dilema, ca daca nu ii platesc nu va mai acorda atentie cazului, dar nici nu vreau sa mai continui asa pentru ca presimt ca vom mai avea parte de astfel de cereri, cu toate ca el ne-a facut initial ca aceasta este suma finala nemaiavand de plata decat eventuale expertize. Nu stiu ce sa facem, iar cu el nu putem discuta ca este foarte tafnos, pe cat de binevoitor era la inceput
Banuiesc ca atunci cand ati achitat onorariul respectiv v-a fost inmanat si un ex de pe contractul de asistenta juridica in care trebuia sa se prevada in ce instante urmeaza sa va reprizinte avocatul angajat.Daca acest aspect nu a fost precizat incercati sa purtati o discutie cu av pt lamiriri privind onorariul achitat,ce reprezinta,daca mai preconizeaza si alte costuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie avocat CatalinTenea CatalinTenea Buna seara tuturor ! Avem o problema cu un AVOCAT ce ne-a \\"inselat\\", mai bine zis a inselat-o pe mama mea, .......si nu stiu ce este de factut ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)