avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Traducere/legalizare diploma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Traducere/legalizare diploma

Sunt un novice cand vine vorba de crearea unui C.V.
Imi poate spune si mie cineva ce diplome ar trebuie sa traduc/legalizez ? Ajunge doar cea de licenta sau ar trebui sa includ si diploma de competente digitale si engleza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 3 August 2017
Pentru ce va trebuie ?

In CV se trec toate studiile si cursurile de formare profesionala.
Am inteles ca daca vrei sa muncesti in afara trebuie sa ai diplomele traduse/legalizate.
Prin cursuri si studii de formare profesionala se intelege nimic mai jos de facultate corect ?
Intr-adevar, asa este.

Prin cursuri si studii de formare profesionala nu se intelege numai facultatea, ci toate cursurile efectuate.
Inca o intrebare, daca se poate. Ce diplome ar trebui sa traduc/legalizez ? Cea de facultate, competente digitale, cea de competenta lingvistica. Ar trebui sa o includ si pe cea de bac ? In afara de cele mentionate, nu vad ce alta diploma ar mai trebui.
Diploma de bac nu trebuie s-o legalizati, atat timp cat aveti o diploma de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere atestat traducator mara2015 mara2015 Buna ziua, am absolvit un liceu bilingv pe engleza, as vrea sa stiu daca pt obtinerea atestatului de traducator e destul copia legalizata de bac sau mai ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Certificat competente mihteo mihteo Certificatul de competente pentru limba engleza obtinut la Bac 2012 cu calificativul C2 poate fi folosit pentru admitere la o facultate in strainatate ? Sau e ... (vezi toată discuția)