avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuz acordare vizIta penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuz acordare vizIta penitenciar

Bună ziua. Am și eu o problema și nu cunosc caile de urmat. În decurs de doua săptămâni am solicitat aprobare pentru o vizita la penitenciarul rahova și mi s-a răspuns ba ca nu au locuri libere decât la ora 07.30, ba ca nu au primit e-mailurile mele, însă după ca amspus ca voi merge mai departe, totuși mi-au răspuns. Menționez ca în computerul meu figureaza ca e-mailurile au fost trimise la adresa respectiva, la care am trimis mereu e-mailuri și la care am primit răspuns. Ce cai pot urma?

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problemă puţin mai deosebită la care aş ... atentu atentu Bună ziua, Am o problemă puţin mai deosebită la care aş dori un sfat, o părere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2022 un post de radio din ... (vezi toată discuția)
Livrare comanda eronata si solicitare retur lemontee lemontee Buna ziua, Am comandat online un produs si mi-a fost livrat altul. Am contatcat imediat telefonic societatea, care mi-a spus ca verifica si ma suna, ... (vezi toată discuția)