avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O intrebare legata de infiintarea SRL - D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O intrebare legata de infiintarea SRL - D

Buna ziua,

Am deschis de curand un SRL-D. Astazi am aflat ca am obligatia de a instiinta Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri.
Daca cineva a trecut prin aceasta etapa, va rog frumos sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez? Am inteles ca Ilfovul depinde de Ploiesti. Mai exista si alte obligatii "surpriza" pe care le am si de care nu am aflat pana acum?

Va multumesc anticipat!

Se pare ca este vorba doar de o anumita regiune: [ link extern ] -/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna februarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru tineri Ing3ras Ing3ras Referitor la [quot]Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri[/quot] si ... (vezi toată discuția)