Buna ziua , potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, astfel cum a fost modificată și completată prin Legea nr. 169/2016, publicată în Monitorul Oficial nr. 772 din 3 octombrie 2016.....Declarația celuilalt părinte, declarația ambilor părinți sau, după caz, a părintelui căruia i-a fost încredințat minorul, a părintelui care exercită singur autoritatea părintească, a părintelui supraviețuitor sau a reprezentantului sau legal, privind acordul acestora cu privire la efectuarea de călătorii în străinătate la ieșirea din România, nu este necesară atunci când minorul, cetățean român cu domiciliul sau reședința în țara de destinație se deplasează însoțit, în această țară.......locuim in Anglia ,intentionez sa fac imi fac concediul impreuna cu fica mea in Roamania ,sotia nu poate veni deoarece nu are concediu .Cu ce tip de documente pot oare arata la intorcere ca fica mea este rezidenta cu domiciluil in UK ? Deoarece in afara unui contact de locuinta si a unui permis de conducere britanic...aici nu se emit acte sau adeverinte in acest sens . va multumesc