Sint junior inca pe acest forum si doresc sa va salut ca pentru prima vizita si utilizare a acestui forum.
In masura in care ma puteti ajuta cu o referinta legala v-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarea problema pe care o am:
Retetarele existente la infiintarea unui restauranta (unitate de alimentatie publica) si fluxul de preparare a produselor trebuie cumva supuse inregistrarii prealabile, eventual aprobarii prealabile, la vreuna din institutiile de control din domeniul sanitar veterinar sau agricol alimentar ?
Am incercat sa gasesc prin Cautare, dar si pe indaco.ro, referinta gasita Norma ANSVSA din 23/12/2004 MO 107bis/02.02.2005 pune restaurantul pe o lista cu autorizare pe proprie raspundere si cam atit.
Eu am mai gasit o “Procedură de autorizare a funcţionării comercianţilor din punct de vedere sanitar veterinar” - Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 414 din 14/06/2002 care prevede obligativitatea unei autorizari prealabile a restaurantelor si conditiile in care aceasta se acorda.