avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata cass contract part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata cass contract part time

Bună ziua!
Am 1 contract full time (8 ore/zi) încadrat cu salariu minim pe economie și încă 1 contract part time de 2 ore/zi pe zi...CASS se va schimba în cazul contractului part time? ...de la 1 august?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 11:25, 27 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate da, se va aplica CAS si CASS la nivelul salariului minim de 1450 lei, efectiv nu este timp pana la 01.08 ca onorabilul domn Ciorbea, avocatul poprului pesedist sa depuna sesizarea ceruta de USR si PNL la CCR si mai ales ca CCR sa o puna pe rol si sa o si dezbata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepție contribuții Elena_d_Simion Elena_d_Simion Bună ziua! O Asociație de Proprietari are angajat administrator cu contract de muncă part time, acesta este deasemenea angajat tot cu carte de munca full ... (vezi toată discuția)
Contract firma cu sediu in spania ClaudiaNV ClaudiaNV Buna ziua! Daca inchei un contract pe drepturi de autor cu o firma cu sediul in Spania, cine va plati impozitul, CAS, CASS, ei sau eu, aici, la ANAF ... (vezi toată discuția)
Angajat minor Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! Conform noii legi cu majorarea pentru contractele part-time, am un angajat minor,de 16 ani, cu 1300 lei / brut si nu mai merge la scoala. In cazul ... (vezi toată discuția)