avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Excepție contribuții
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Excepție contribuții

Bună ziua!
O Asociație de Proprietari are angajat administrator cu contract de muncă part time, acesta este deasemenea angajat tot cu carte de munca full time la o societate privată, cu un salariu peste minimul pe economie. De la 1 August angajatorul (Asociația de Proprietari) trebuie să plătească contribuțiile la nivelul salariului minim pe economie, insa in acest caz se încadrează la excepția de la punctul e. din lege.
Ce trebuie sa facă Asociația pentru a putea declara și plătii contribuțiile la nivelul salariului din contract?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
Elena_d_Simion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena_d_Simion , utilizator 10:50, 20 Septembrie 2017
Se depune D112 ca si pana acum, se modifica manual contributii angajator CAS si CASS, baza de calcul in acest caz fiind venitul brut si nu salariul minim, angajatul depune lunar la asociatie declaratia pe proprie raspundere ca realizeaza venituri mai mari de 1450 de lei.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 112 dancozma dancozma Sunt administrator la o asociatie de proprietar. Am tripla calitate ca si contribuabil: -salariat cu norma intreaga cu un salariu brut de 3450 ... (vezi toată discuția)
Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)