avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare accesorii handmade la targuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare accesorii handmade la targuri

Buna ziua!

M-am apucat nu de mult timp de accesorii handmade, mai exact fac bratari si coliere deocamdata. Exista vreo posibilitate de a participa ca expozant la targuri handmade, fara sa imi trebuiasca firma, PFA etc.? Trebuie sa emit bon fiscal?
Cel mai recent răspuns: EleHandmade , utilizator 14:45, 31 Iulie 2017
Bună ziua,

Ca expozant puteți participa. Ca să vindeți însă, aveți nevoie de o formă legală (societate, PFA, II). Si trebuie să emiteți bon fiscal.

www.avocatnet.ro/content/art...

Succes,
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pfa, ce cheltuieli îmi pot deduce pentru cod caen 7420? Mara8912 Mara8912 Este nevoie sa fac doar un contract de comodat între mine si PFA? si presupun combustibilul trebuie emis pe CUI-ul PFA-lui. Ce alte Chieltuieli mai pot ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sttela71 sttela71 Buna ziua, M-am apucat de mestesugarit ( fac coliere, bratari, cercei) de cateva zile si am constatat ca nu le pot vinde fara factura, va rog sa-mi spune-ti si ... (vezi toată discuția)
Pfa fara diploma in domeniu gratiela1 gratiela1 Buna seara. Am o diploma care nu este in domeniul in care doresc sa devin PFA (cercei, bratari coliere din margele). Diploma este in domeniul mecanic, iar pe ... (vezi toată discuția)