avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare firma

Buna ziua, M-am apucat de mestesugarit ( fac coliere, bratari, cercei) de cateva zile si am constatat ca nu le pot vinde fara factura, va rog sa-mi spune-ti si mie cum trebui sa fac, daca trebui sa-mi deschid firma , pf, af s-au sunt altfel de autorizatiinu stiu si cat m-ar costa . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Paraschiv Liviu , Avocat 11:10, 15 Iunie 2011
eu zi ca PFA este suficient

gasiti in link-ul de mai jos un ghid destul de complet care iti va raspunde la multe intrebari

www.avocatnet.ro/content/art...

o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa fara diploma in domeniu gratiela1 gratiela1 Buna seara. Am o diploma care nu este in domeniul in care doresc sa devin PFA (cercei, bratari coliere din margele). Diploma este in domeniul mecanic, iar pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare accesorii handmade la targuri EleHandmade EleHandmade Buna ziua! M-am apucat nu de mult timp de accesorii handmade, mai exact fac bratari si coliere deocamdata. Exista vreo posibilitate de a participa ca ... (vezi toată discuția)
Furt georgianagyo georgianagyo Buna ziua Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie: -acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)