avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi si obligatii coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi si obligatii coproprietari

Buna ziua,
Va rog sa ma informati ce drepturi au coproprietarii unei case , proveniti in urma unei succesiuni.Un coproprietar are dreptul de a vinde, inchiria sau gira un imobil avind in vedere ca mai sunt inca trei coproprietari?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicobold , utilizator 14:24, 27 Iulie 2017
da, insa numai pentru cota lui ideala si abstracta din imobil.
ce inseamna cota ideala si abstracta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune nicobold nicobold Buna ziua, Va rog sa imi dati citeva informatii .Tatal meu a decedat si are trei copii. Am depus actele pentru succesiune. Notarul mi-a spus ca mama si ... (vezi toată discuția)
Interdictie instrainare teren GherghinaP GherghinaP buna seara, va rog sa-mi spuneti daca pot instraina - vinde 25 mp din cota de 50% din terenul (curte) pe care il detin cu un alt coproprietar in urmatoarele ... (vezi toată discuția)