avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La ce se refera modificarea alin.3 al art.31 din legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La ce se refera modificarea alin.3 al art.31 din legea 10/2001

Va rog ,nu inteleg daca aceasta noua lege da posibilitatea si celor care nu au depus dosarul de revendicare la termen sa-l depuna acum.Am citit legea dar nu inteleg prea multe ,speram sa existe o repunere in termen si pentru cei care nu au reusit sa obtina notificarea in termenul limita stabilit de legea 10/2001.Ne primesc acum si pe noi,intarziatii,cu dosarele la primarie? Va rog,inca o data,cine a citit aceasta lege(21 sept.2009) sa ma lamureasca!

Alte discuții în legătură

Legea notificarilor pe locuinte,exista? Radu31 Radu31 Buna ziua,aduc si eu in atentia dvs o problema care pare,pt mine, imposibil de rezolvat. Cel putin eu mi-am pierdut speranta ca cei care ar trebui sa se ocupe ... (vezi toată discuția)
Speta legea 18 ruta2012 ruta2012 Buna seara! Am si eu o speta in care Primaria mi-a respins, in mod total eronat zic eu, cererea de restituire pe motiv ca nu m-am adresat in timp in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005 timea timea Am depus o notificare, conform legii 10/2001, dar din pacate aceasta a ajuns dupa expirarea ultimului termen prelungit, motiv pentru care a fost respinsa. La ... (vezi toată discuția)