avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil PFA

Buna ziua.
Ma gandesc sa aplic eu pentru indemnizatia de crestere copil, doar ca nu stiu veniturile din care perioada vor fi luate in calcul.
Sotia trebuie sa nasca la sfarsitul lui noiembrie.
Am citit in mai multe locuri că calculul se face in baza la ultima decizie de impunere sau adeverinta de venit eliberata de ANAF.
In adeverinta de venit eliberata de ANAF pentru ultimele 12 luni vor fi afisate veniturile declarate prin D200 depus pentru anul 2016 sau D200 din momentul suspendarii activitatii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 28 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele din declarația estimativă pe 2017 si cele din declarația finala pe 2016
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)
Calcul indeminzatie crestere copil daca am cm + pfa cu norma lidypop lidypop Buna ziua, Urmeaza sa nasc in februarie 2015, si am inteles ca s-ar putea ca de la anul sa se scoata plafonul maxim de indemnizatie. Sper sa fie asa, deoarece ... (vezi toată discuția)