avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de mandat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de mandat

Buna ziua!
Contractul de mandat incheiat intre persoana fizica si persoana juridica , in vederea reprezentarii in fata furnizorilor de servicii ( de energie electrica si gaze naturale) constituie act juridic valabil conform art. 1295 Noul cod civil?
Persoana fizica isi exprima acordul de a fi reprezentat de SC..SRL, pentru negocierea contractelor de furnizare energie electrica si gaze naturale, avand drept de semnatura . Contractul de mandat, este insotit de o imputernicire si copia documentelor de identificare/ identitate, semnate in original.
Este aceasta o forma legala de act juridica ce poate fi acceptat de prestatorul de servicii ( de furnizare si distributie).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:14, 28 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie la nuanta: Mandantul mandateaza, adica il imputerniceste pe mandatar sa actioneze in numele lui, nu isi exprima acordul de a fi mandatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat gratuit (sub semnatura privata) dat de administrator altei persoane fizice Irina S. Irina S. Contractul de mandat dat de catre un admin. al unei SC dat unei persoane fizice (sa spunem sotul admin.) se poate face si sub semnatura privata ? Daca ... (vezi toată discuția)
Procura speciala si judiciara leusan leusan in cazul unei procure speciale care cuprinde mai multe mandate este obligatoriu depunerea acesteia in original la o reprezentare in instanta? Se face la fel ... (vezi toată discuția)
Speta contracte caprice caprice Buna ziua, SC PERE SRL( mandant) a semnat un contract de mandat cu SC MERE SRL( mandatar) avand ca obiect : \"Mandatarul se obligă să efectueze fapte de ... (vezi toată discuția)