avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Timp dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Timp dezbatere succesiune

Buna ziua. Tatal a murit acum 20 de ani iar mama acum 6 luni. Dupa tata nu s-a dezbatut mostenirea. Daca se depun toate actele(caz ideal) si ambii mostenitori(suntem doi frati) sunt de buna credinta in cat timp se poate incheia dezbaterea mostenirii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: viorel71 , utilizator 12:50, 28 Iulie 2017
In functie de disponibilitatea notarului, de volumul de munca al acestuia.
Se poate incheia dezbaterea succesiunii si eliberarea certificatului de mostenitor in cateva ore sau in cateva zile.
Intrebati la un birou notarial care este durata.
Informati-va si despre taxele notariale, ca sa fiti pregatit.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune cu parinti necasatoriti robert paul robert paul Buna seara.Suntem 3 frati.Parintii nostri au cumparat un apartament prin 1979,(pe numele mamei mele-proprietar).Mama mea a murit acum 6 ani,dar n-am facut taxa ... (vezi toată discuția)