avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pagina astrologica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pagina astrologica

Buna ziua

Doresc sa deschid o pagina astrologica (pfa sau srl?) in cazul unui pfa beneficiez de deducerea de 40% la impozit ca urmare a drepturilor de autor (eu compun astrogramele)?
Pe langa astrograme vreau sa ofer (contra cost prin sms) ritualuri pentru bani, dragoste, afaceri. Pot oferi legal aceste ritualuri?
Legat de dreptul de autor: pentru a creea aceasta pagina trebuie sa citesc, sa ma documentez din carti, nimeni nu s-a nascut invatat, stiu ca trebuie sa citez sursa, oare am acest drept, nu vreau sa postez - sa citez- intregul text ci doar sa ma inspir, sa am o baza pe care sa o dezvolt
Am nevoie de calificare in domeniu? Sunt firme care ofera cursuri de astrologie si diplome. Sunt valabile aceste diplome?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:23, 29 Septembrie 2009
Nu cred ca in COR este prevazuta o asemenea ocupatie.
Din cate cunosc eu aceasta este mai mult o indeletnicire nu o profesie in adevaratul sens al cuvantului.
Daca ma insel sa fiu corectat.
Exista in codul CAEN 9305 - Alte activitati de servicii personale n.c.a.. Aceasta clasa include: - activitati de astrologie si spiritism

Sunt multe site-uri de astrologie, atunci acestea cum functioneaza?

Da, dar nu si in COR, ca profesie ci doar ca activitate.
Eu pur si simplu am spus ca nu cred ca puteti obtine o certificare recunoscuta de MMSSF si MEN.
Este posibil ca mai multe organizatii nonprofit sa dea asemenea certificate, fiind recunoscut ca astrolog de comunitatea astrologilor.
Dar puteti face asemenea activitati de tip comercial.
Intrebarea nu era despre CAEN sau COR, va rog sa raspundeti la subiect. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot solicita pentru activitati care tin de astrologie si altele asemenea? Mihai-P Mihai-P Buna seara, am multa experienta legata de tot ce tine de ocultism, tarot, astrologie si spiritualitate. Din pacate nu am nici o diploma în domeniu si de ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat de competente profesionale eliberat de Consiliul pentru Standarde Ocupationale si Atestare. intrebarea mea este: pot angaja pe ... (vezi toată discuția)