Suma individuala reprezentând fondul de rulment poate fi folosita pentru plata propriilor cote de intretinere, facându-se chitanță de transfer a banilor din fondul de rulment în contul întreținerii?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Suma depozitata individual de catre proprietar pentru constituirea fondului de rulment poate fi utilizata pentru acoperire cote lunare de intretinere,urmand ca proprietarul sa actualizeze valoarea fondului
fondul de rulment poate fi considerat plata cote curente doar la momentul vanzarii apartamentului. De regula, locatarul mai sta una sau doua luni fata de lista afisata.
Repet: doar in aceasta situatie !
Fiti mai explicita, va rog. In ce situatie sa fie proprietarul de vrea sa-si foloseasca fondul de rulment? Intr-o situatie curenta sau in situatia cand deja si-a vandut apartamentul si pleaca din asociatie?
In situatia in care a avut loc transferul dreptului de proprietate asupra bunului imobil,vanzatorul trebuie sa aiba in vedere ca intretinerea se calculeaza pentru 1,2 luni in urma ,respectiv la plecarea din imobil desi vanzatorul poate avea platile la zi,totusi acestuia ii revine obligatia sa achite inclusiv lunile in care efectiv a locuit in imobil -dar care urmeaza sa fie calculate si afisate ulterior plecarii acestuia din condominiu
Fond de rulment
arlind
Buna ziua,
Am locuit 5 ani intr-un bloc. Mereu am platit la timp întreținerea. De asemenea am platit fondul de rulment in fiecare an si fondul de reparatii ... (vezi toată discuția)