avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Kaufland, deranj liniste publica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Kaufland, deranj liniste publica

Salutarte lume, am o problema, dupa cum zice in titlu si voiam sa stiu daca pot da in judecata magazinul pe acest motiv. vreau sa stiu ce pasi trebuie urmati ca sa dau magazinul in judecata si mai vreau sa stiu daca magazinul poate fi adus in judecata si de persoana juridica, cum ar fi asociatia de proprietari. ideea este ca in fiecare seara, in timpul saptamanii cat si in weekend, in parcare la kaufland se fac drifturi cu masini si motociclete, se pune muzica tare, ca la discoteca sau pur si simplu se fac intruniri in parcare, care deranjeaza linistea publica; toate acestea se intampla in intervalul 11 pm.-5 a.m. Mentionez ca politia nu prea face mare lucru, am si o filmare in care se vede cum politia ajunge in parcare si se aude cum cei de acolo le promit ca nu mai fac galagie, dar, dupa ce pleaca politia, incep iar cu galagia.
P.S. Daca nu am pus intrebarea in categoria potrivita, va rog sa o mutati unde trebuie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ondalin , utilizator 09:35, 28 August 2017
Da, puteti cere daune morale dar va trebuie mai multe probe.
ok, mersi pentru raspunsul rapid; acuma, eu am multe filmari din care rezulta scandaluri in parcare la ei; ce vreau sa stiu mai departe:
1. pot sa-i dau in judecata si prin asociatia de proprietari??
daca da, ce ar trebui sa fac in acest sens;
2. este vreun anume tip de avocat la care ma pot duce pentru aceasta situatie, sau pot apela la orice fel de avocat?
3. inainte sa-i dau in judecata, ar trebui sa ma duc la manager sa-i pun in atentie faptul ca au loc scandaluri la ei in parcare, sau ii pot da in judecata direct, fara sa mai apelez la ei?
Mersi.
Ma mai poti ajuta cu raspunsuri la ce am mai intrebat? Multumesc.
Nu poate nimeni sa raspunda??
Inca astept raspunsuri.
1. este vreun anume tip de avocat la care ma pot duce pentru aceasta situatie, sau pot apela la orice fel de avocat?
2. inainte sa-i dau in judecata, ar trebui sa ma duc la manager sa-i pun in atentie faptul ca au loc scandaluri la ei in parcare, sau ii pot da in judecata direct, fara sa mai apelez la ei?
Imi poate raspunde cineva? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrat si lovit in supermarket windowsclock windowsclock buna ziua, azi 12 aprilie, in jurul orei 12:30 dupa amiaza ma aflam in Kaufland Constanta, am mancat in magazin un rulou cu mere in valoare de 1.79 RON si, din ... (vezi toată discuția)
Posibil abuz in serviciu raulcug8 raulcug8 Buna ziua. S-a intamplat ca am iesit de la lucru noaptea trecuta la ora 2 si afara era zapada proaspata. M-am gandit sa caut o parcare goala in care sa fac ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi saimarica saimarica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema pe care o intampin cu vecinii chiriasi de sub apartamentul meu, care fac galagie si nu au contract de ... (vezi toată discuția)