avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de ccc daca sunt in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de ccc daca sunt in somaj

Pe 6 august im expira indemnizatia de somaj iar eu sunt insarcinata in trei luni...ce pot face sa beneficiez de concediu prenatal?ce solutii am?
Cel mai recent răspuns: izabela cristina , utilizator 16:38, 28 Iulie 2017
Pentru a beneficia trebuie sa nu aveti întreruperi ( inclusiv șomaj) 12 luni consecutive înainte de nastere
Intrerupere nu am ,dar ce pot face in urmatoarea perioada pentru a putea beneficia de indemnizatie tinand cont ca eu am doar trei luni de sarcina si pe 6 august somaju mi se termina?
Care este data prezumata a nasterii si ce statut ati avut in ultimii 2 ani anteriori acestei date ?
Sfarsitu lunii decembrie as naste,...12 luni am muncit in alimentatie publica dupa care am intrat in somaj timp de 9 luni ,vreau sa precizez ca e o mica pauza de 10 zile de la ultimu loc de munca pana am intrat in somaj ,ma poate afecta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt.copii livache74 livache74 Va rog sa-mi spuneti si mie daca un angajator strain desfinteaza o firma din Romania ( firma mare este in Belgia aici avand un birou) iar sotia este gravida ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal daca am fost in somaj 6 luni? marianioan marianioan am fost 2 ani in prenatal apoi am iesit in somaj acuma so terminat somaju si eu sunt gravida de 1 luna (vezi toată discuția)