avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie teren 620mp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie teren 620mp

Buna ziua doresc sa achizitionez un teren de 620 in judetul Satu Mare si ma lovesc de urmatoarele probleme.
Pe certificatul de urbanism din 2013 ;
Regim Juridic - imobil situat in intravilan , aflat in proprietatea solicitantului
Regim economic;Folosinta actuala ; intravilan arabil
;Destinatii admise conform documentatiilor de urbanism aprobate:Zona de locuit
;Reglementari fiscale; imobil stiuat in zona D de impozitare.
Regim Tehnic: Conform PUG si RLU pentru terenulin cauza sunt urmatoarele reglementari. Se poate construi casa de locuit cu un regim P+1-3 cu respectarea Cut max=0.50 Pot max=25%. Aliniamentul se va determina cu asigurarea profilului 11-11cu o retragere de maxim 10,00.

Ma nelinisteste faptul ca destinatia lui nu este curti/constructii si daca este solicitat un PUZ pentru aprobarea unei constructii.
Am solicitat un nou CU proprietarului si vom vedea cu exactitate in decursul urmatoarelor 30 zile.
Un sfat va rog.
Cel mai recent răspuns: Raulito0 , utilizator 10:17, 29 Iulie 2017
Daca este intravilan arabil ar trebui întâi schimbat regimul economic
Folosinta actuala este intravilan arabil ..si pe CU nu scrie nimic de puz se va solicita la pentru autor.constr.?si cum se intrece din intravilan arabil in intravilan c"c
Folosinta actuala este intravilan arabil ..si pe CU nu scrie nimic de puz se va solicita la pentru autor.constr.?si cum se intrece din intravilan arabil in intravilan c"c
Ati vazut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Nelamurire teren intravilan anda73 anda73 buna seara,am o dilema referitoare la un teren.Pe actul de vanzare cumparare scrie teren intravilan agricol,dupa care s-a facut cadastrul unde apare teren ... (vezi toată discuția)
Mi se cere pud sau ma obliga sa construiesc la calcan, ce pot face? VASILE_CLAUDIA VASILE_CLAUDIA Va rog ajutati-ma cu un sfat.Am achizitionat un teren intravilan de 350mp cu dimensiunea de 15*24ml si doresc sa construiesc o casa de 8*11ml.Am solicitat ... (vezi toată discuția)