avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua fostul soț lucrează în Germania și am 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua fostul soț lucrează în Germania și am 3 copii cu el as vrea sa cer pensie alimentara din Germania

Buna ziua cum pot sa fac pentru pensie alimentara din Germania fost soț lucrează legal acolo
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:31, 28 Iulie 2017
Buna ziua,
Actionati tatal minorilor in instanta in Romania
Aratati unde lucreaza acesta
Instanta va formula o adresa catre institutia respecvtiva (o traduceti si o expediati dumneavoastra).
In functie de raspuns instanta stabileste cuantumul pensiei dupa care, traduceti sentinta si o transmiteti la locul de munca al tatalui minorilor. daca este cazul solicitati sprijinul ambasadei Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura legala de solicitare a pensiei alimentare cand tatal lucreaza in strainatate! iris cernea iris cernea Procesul de divort este in desfasurare si tatal refuza sa sprijine copii material si moral. Imi puteti spune va rog care este procedura legala de a obtine ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)