avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura legala de solicitare a pensiei alimentare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura legala de solicitare a pensiei alimentare cand tatal lucreaza in strainatate!

Procesul de divort este in desfasurare si tatal refuza sa sprijine copii material si moral.

Imi puteti spune va rog care este procedura legala de a obtine stabilirea cuantumului pensiei alimentare pentu cei doi copii minori ai nostri, in cuantumul prevazut de lege, daca tatal lucreaza in Emiratele Arabe Unite, la o companie multinationala?

Tatal refuza orice comunicare si orice cooperare. Nu si-a mai auzit si vazut copii de aproape 1 an si refuza sa trimita bani acasa si refuza ideea de a plati pensie alimentara pentru cei doi copii minori pe care ii avem.
Este convins ca fiind in acea tara nimeni si nimic nu il poate obliga in nici un fel sa contribuie macar financiar la cresterea copiilor nostri. Eu stiu exact numele companiei la care lucreaza, adresa ei, numere telefon si toate datele de contact.
As dori sa stiu ce posibilitati legale am, de a obtine o adeverinta de salariu de la acea companie si apoi dupa stabilirea pensiei, as dori sa stiu de am vreo posibilitate legala de a cere companiei la care lucreaza sa vireze suma stabilita de instanta in contul copiilor.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 11:35, 25 Martie 2011
Judecatoria va face o adresa la acea companie prin care solicita relatii cu privire la salariu pe ultimele 6 luni a paratului.
Dv trebuie sa o traduceti ,se va expedia de catre judecatorie si ve-ti astepta raspunsul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in dubai macul rosu macul rosu o cunostinta de a mea lucreaza de 6 luni in dubai pe baza unui conract de munca pe perioada nedeterminata .Are rezidenta pe 2 ani obtinuta de companie dar luna ... (vezi toată discuția)
Reîntregirea familiei Mari1978 Mari1978 Buna ziua Sunt cetățean roman căsătorită cu cetățean sirian de 14 ani avem împreuna 4 copiii iar el are viza de stabilire in Emiratele arabe unite eu ... (vezi toată discuția)