avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reîntregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reîntregirea familiei

Buna ziua Sunt cetățean roman căsătorită cu cetățean sirian de 14 ani avem împreuna 4 copiii iar el are viza de stabilire in Emiratele arabe unite eu si copii am venit In uk de 3 luni pentru a ne stabili in uk . Am închiriat apartament si copii sunt la școala .As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a obține viza in uk pentru soțul meu sau viza de reîntregirea familiei .el a punind actele pentru viza de vizita in uk respunsul a fost refuz.
Ce as putea face pentru a obține vizita in uk
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:26, 27 Octombrie 2016
E cam greu daca a fost deja refuzat. Ar trebui sa contactati ambasada, poate ca ei fiind in miezul problemelor va pot da alte sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătoria cu un cetățean sirian AndreeaS19 AndreeaS19 Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian in emiratele arabe unite marbea marbea Buna ziua, Peste doua luni am stabilit casatoria civila cu un cetatean indian.Vrem sa ne casatorim in Abu Dhabi dar nimeni de acolo nu ne-a dat un raspuns ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain dine dine Buna ziua, Ce pasi trebuie facuti in vederea casatoriei cu un cetatean indian care locuieste de cativa ani in Dubai, cu viza reinnoita anual? S-a nascut in ... (vezi toată discuția)